jubileum

Een Jubileumconcert,
vijfentwintig jaar de Maessanghers  foto’s van Gerard
Het jubileumconcert 2023 in “Het wapen van Reek”:
Weer een volle zaal, met gezellig publiek, ’n prima presentatie en verrassende solo’s. De Countryband Connected zorgde voor de juiste afwisseling. De solo’s werden goed gebracht, zoals de Ierse song: Fields of Athenry, de bekende Banana boat en Ketelbinkie . De hommage aan onze overleden zangers: Frans en Leo mocht zeker niet ontbreken. Wij zijn deze twee muzikale mannen niet vergeten en we varen door!!!
Bij dit jubileum hadden we ook elf zeer trouwe zangers!
 
   
Wat hadden we weer een fantastisch publiek, zij hebben ons jubileum optreden sfeervol versierd. 
 
 
* Vijfentwintig jaar de Maessanghers
Januari 2023 bestaat “Schipperskoor de Maessanghers” vijfentwintig jaar. Dit vieren we op zondag 8 oktober vanaf 13.30 uur in “Het wapen van Reek”, Nieuwe Heijtmorgen 20 Reek.
Kaarten á € 10,= zijn bij de koorleden en op 8 oktober bij de ingang te koop. “Vrienden van de Maessanghers” hebben gratis toegang.
Poster van het jubileumconcert   
Zie ook artikel in de Arena: Schipperskoor de Maessanghers viert zilveren jubileum
 
 
 
 

 

 
* Het jubileumconcert 2018 in “Het wapen van Reek”:
een volle zaal, met gezellig publiek, ’n leuke presentatie, veel verrassingen. Maar ook een lange avond, met grote tegenstellingen in de liedvertolking…Com Licença met Brasiliaanse zee- en liefdesliederen:
zie hier ’n link naar de foto’s van Els en Wapke
Banana boat song
 
 
 
  
Hier volgen nog enkele film impressies van Gerrit K:
Banana boat song
Op de woelige baren 
The wild rover 
Schipper ik wil varen
———————————————————— 
 
 
 
SCHIPPERSKOOR “DE MAESSANGHERS” UIT GRAVE JUBILEERT! 
jubileumconcert op vrijdag 16 maart 20.00 uur
Programma jubileumconcert om te downloaden
poster jubileumconcert om te printen
zie volledig persbericht 1-2-2018
zie Graafsche Courant van 28-2-2018
zie Arena 28-2-2018

In 2017 bestond het schipperskoor “De Maessanghers” twintig jaar. Voor koorleden en hun partners is dit gevierd met een gezellig “dagje uit” in oktober 2017. Echter, er wordt opnieuw aandacht besteed aan dit jubileum in de vorm van een concert op vrijdag, 16 maart a.s. in het dorpshuis “Het wapen van Reek”  in Reek. Een jubileumconcert met verrassingen. Het programma vermeldt wat extra’s, zoals het optreden van het muziektrio “Com Licença” . Dit trio, bestaande uit een zangeres en twee gitaristen, speelt Braziliaanse muziek; Choro, Samba en Samba Canção (de gezongen Samba). Een aangename afwisseling met de schippersliederen van de Maessanghers. Maar ook de Maessanghers zullen met een paar programma-onderdelen verrassend uit de hoek komen. De toegangsprijs voor dit concert bedraagt € 5,- inclusief een kopje koffie/thee bij binnenkomst. Voor kaartjes kan men contact opnemen met het secretariaat van de Maessanghers:  maessanghers@gmail.com , telefonisch bestellen kan ook: tel: 024-6419224  en bijaanvang van het concert aan de kassa. 

 

 De Maessanghers, 20 jaar ’n schipperskoor

Op woensdag 18 oktober 2017 hebben we het 20 jarig bestaan van ons schipperskoor “De Maessanghers” gevierd. We zijn met 88 mensen in een dubbeldekker en enkele auto’s naar Drimmelen gereden en daar aan boord gegaan van fluisterboot De Zilvermeeuw. Vandaar zijn we naar het Biesboschmuseum gevaren.

link naar foto’s nog  meer foto’s  foto’s: van Riejet 

 
 De echte schippers staan aan het roer!!  
 
 
Daarna volgde een heerlijke lunch en een gezellig samenzijn op de boot.
 
    
 
Rond 16.30 uur kwamen we weer terug in Grave.   link naar foto’s nog  meer foto’s